Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΙΔΟΥ ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! ΤΙΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ;;;

Με αφορμή τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες και με δεδομένο ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να μη συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα κομμουνιστικά εγκλήματα, που θα γίνει στην Εσθονία, πολλά σχόλια έρχονται και στην εφημερίδα μας, αναφορικά με τις κομμουνιστικές θηριωδίες. 
Δημοσιεύουμε ένα από αυτά τα σχόλια, το οποίο μιλάει για πρόσωπα πράγματα και με ημερομηνίες και ζητούμε από τον κομμουνιστή δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο (αξιόλογος και μορφωμένος καθόλα), να δώσει απαντήσεις για το αν και κατά πόσο διεπράχθησαν τα προαναφαιρόμενα κομμουνιστικά εγκλήματα. Δοθείσης της ευαισθησίας του Νίκου Μπογιόπουλου να αναφέρεται στα ναζιστικά-νεοναζιστικά-ακροδεξιά εγκλήματα, να μας πει: παραδέχεται και τα κομμουνιστικά εγκλήματα; 
Ιδού τι γράφει ο αναγνώστης μας που υπογράφει ως 
NAVIGATOR21 Αυγούστου 2017 - 6:22 μ.μ.:
Στην ομιλία του ο Χρουτσώφ [Μυστική Έκθεση] στο 20ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ τον Φεβρουάριο του 1956, μετά τον θάνατο του ΧΑΣΑΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Στάλιν, είπε ΠΟΛΛΆ ΠΟΥ ΣΥΝΤΆΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ. Μίλησε για 33 εκατ. Ρώσους πολίτες που σφάχτηκαν από τον ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Στάλιν. Από αυτούς, τα 20 εκατ. ήταν μέλη του ΚΚΣΕ. Στο Ντόντσιεκ της Ουκρανίας τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου κατακρεούργησε 4.970 χιλιάδες Έλληνες Πόντιους που αρνήθηκαν να γίνουν Μπολσεβίκοι και να αρνηθούν τα Ιερά και Όσια της Πατρίδος του. Στη σφαγή είχαν συμμετάσχει και πολλά μέλη του ΚΚΕ. 
Το 1952 στην μακρινή Τασκένδη είχαν μαζευτεί 30.000 μετανιωμένοι Έλληνες κομμουνιστές από όλο το Σοβιέτ και για μέρες διαδήλωναν και ζητούσαν την επιστροφή τους στην Ελλάδα γιατί είχαν απογοητευτεί με τα αγαθά του κομμουνισμού και νοσταλγούσαν τα χωριά τους. Το αποτέλεσμα ήταν φρικιαστικό............ Για μέρες οι Σταλινικοί δολοφόνοι μαζί με μέλη του ΚΚΕ τούς έσφαζαν μέχρι που γέμισαν οι δρόμοι και ο γύρω κάμπος διαμελισμένους ανθρώπους και το αίμα να κυλάει ποτάμι. 12.000 κομμουνιστές νεκροί πλήρωσαν με το αίμα τους την απάνθρωπη κομμουνιστική θηριωδία. 
Το 1945, μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, 40.000 Σοβιετικοί αιχμάλωτοι Στρατιώτες γύριζαν από τα Γερμανικά Στρατόπεδα στην Πατρίδα τους με τρένα. Όλοι κρατούσαν στα χέρια τους ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ χωρίς να γνωρίζουν τι τους περιμένει .................. Χιλιάδες πράκτορες της KGB μαζί με αποβράσματα του υποκόσμου τούς εκτέλεσαν ΟΛΟΥΣ γιατί λίγες εκατοντάδες Σοβιετικών Στρατιωτών είχαν υποκύψει στα βασανιστήρια των ΝΑΖΙ και είχαν δώσει κάποιες πληροφορίες ........... 
Το πρώτο 10ημερο του Δεκεμβρίου το 1944 ο Γεν. Γραμ. του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ Αθήνας έβγαλε μία κατάπτυστη διαταγή για τον Ιερόν Βράχο της Παλλάδος Αθηνάς στην Ακρόπολη: να ανατιναχτεί η Ακρόπολη με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών και να μην μείνει τίποτα όρθιο που να θυμίζει ιστορικά γεγονότα της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Πήρε όμως μια ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από έναν ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ, τον κομμουνιστή αντάρτη Ιωάννη Λογοθέτη, επικεφαλής του αποσπάσματος στην Ακρόπολη ............. ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ............. Ο κομιτατζής κομμουνιστής Μπαρζώτας εκτέλεσε τον Δάσκαλο και τους 20 κομμουνιστές αντάρτες που δεν υπάκουσαν στις εντολές του. Ο Δάσκαλος είχε προλάβει να παραδώσει την Ακρόπολη στον Ελληνικό Στρατό. 
Το 1944 στο Κλίμα Δωρίδας ο ΕΛΑΣ σφάζει 580 άνδρες του ανεξάρτητου 5/42 Συντάγματος του Συνταγματάρχη Ψαρού. Τον Συνταγματάρχη τον κατακρεουργούν. Το 5/42 ήταν του Νικόλαου Πλαστήρα και το 1922 στην καταστροφή της Σμύρνης κάλυψε την Ελληνική υποχώρηση. 
Μετά την συνθηκολόγηση, το 1941 αρνήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα και έμειναν στα βουνά. Ήταν όλοι τους φτωχά παιδιά της αγροτιάς ............. Αμέτρητα Εγκλήματα δίχως τέλος και κανένα έλεος για το ανθρώπινο Γένος , την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις των Ελλήνων. Όποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Πρώην ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ "ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ" δεν γνωρίζει τίποτε. ΦΡΙΚΗ , ΤΡΟΜΟΣ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ, ΑΙΜΑ, ΜΕΣΣΑΙΩΝΑΣ και εξευτελισμός κάθε Πανανθρώπινης Αξίας κρύβονται πίσω από την ιδεολογία του Μίσους αυτών των ελεεινών αποβρασμάτων δυσφήμησης του Ανθρώπινου Γένους . Εκατ. οι αδικοχαμένοι τους περιμένουν στην άλλη Ζωή για να πάρουν εκδίκηση ............ 
ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου