Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ. «ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΑΝ ΝΙΚΟΥΣΕ ΤΟΤΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ…» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…

florakis-kyrkos1
Δείτε με πόση αηδία μιλάει ο Κύρκος για τους ηγέτες της Αριστεράς. Ανίκανοι όλοι και γελοίοι.
Ας τα βλέπουν οι σημερινοί κατσαπλιάδες κι ας το βουλώνουν, γιατί είναι εμέσματα, ξερατά και περιττώματα, όπως πάει να πει στο βίντο αλλά το α΄ποφεύγει ο «ανανεωτικός», ρεβιζιόνας της τότε ευρω-αριστεράς του ΚΚΕ εσωτερικού της κουλτούρας να φύγουμε…» 

Αυτους τους «τυπους» που μιλαει με τα χειροτερα λογια ο λεωνιδας κυρκος!!(γελοιους και περιτριματα) δλδ «σκουπιδια», τους εχουμε μπροστα μας το 2016!! με την ψηφο του ελληνικου λαου!! όπως σημειώνουν αναγνωστες στα σχόλια τους.
Να τους χαιρόμαστε…
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου