Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΝΔ: Η εποχή της εθνικής μειοδοσίας, μετά την βίαιη πτώση του «Καραμανλισμού»

Η καθαρή άρνηση του Πάνου Καμμένου στον όρο «Μακεδονία» βραχυκύκλωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μόνος αυτός εκπροσώπησε το πατριωτικό αίσθημα ενός «δεξιού».
Ο λόγος είναι απλός. Η ΝΔ έτσι όπως έχει μεταλλαχτεί ουδεμία σχέση έχει με ιδεολογία ή κάποια ηθική δέσμευση απέναντι στην κοινωνία. Συμπεριφέρεται ως μία εταιρία εξυπηρέτησης συμφερόντων. Αυτό το απέδειξε το 2012 όταν συγκυβέρνησε με τον διαχρονικό πολιτικό εχθρό της κεντροδεξιάς και της χώρας, το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θα μπορούσε να δοθεί καλύτερο επιχείρημα στο τότε αντιμνημονιακό μέτωπο και να τροφοδοτηθεί η οργή του λαού, από την άνευ όρων παράδοση της πατρίδας μας, όταν δύο πρώην εχθροί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκαν για την καρέκλα και τη διατήρηση των προνομίων της εξουσίας.

Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και πολύ αίμα στις λαϊκές γειτονιές που μάτωσαν από το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Κανείς δεν πίστεψε πως τα χρόνια του Μνημονίου ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προσέφεραν πατριωτικές υπηρεσίες. Και πως θα γινόταν αυτό όταν εκπρόσωποι αυτού του λόμπι Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σαμαράς, Βενιζέλος και άλλοι πολλοί λάτρεψαν τον Σόιμπλε, τον Γερούν  και τη Λαγκάρντ.

Μία ακόμη  ξεδιάντροπη στάση της ΝΔ πρωτίστως και δευτερευόντως του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά για το Μακεδονικό, αποδεικνύει πως σημασία έχει η υποταγή στα ξένα συμφέροντα και η πώληση περιουσιών, ιστορίας και ονομάτων, με μόνο σκοπό την πρόσκαιρη εξουσία.

Το τελευταίο μεγάλο ΟΧΙ του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι και η ιστορική στάση και φράση του Εθνάρχη πως η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική, θα στοιχειώνει τους σφετεριστές και καιροσκόπους της ΝΔ.

Ο Ρηγιλλάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου