Η «ανεργία θα πέσει στο 10% το 2018». Αυτή την φοβερή «δήλωση-υπόσχεση» έκανε η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου. Στενός και σοβαρός συνεργάτης της ιστοσελίδας μας, ορκίστηκε ότι είδε και άκουσε με τα ίδα του τα μάτια και αυτιά σε συνέντευξη-ποταμό  που έδωσε σε κρατικό κανάλι η αμερικανοτραφής υπερ-ζάμπλουτη Αν. Υπουργός, σύζυγος του επίσης ξενόφερτου υπερ-ζάμπλουτου Υπουργού Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο συνεργάτης μας ορκίστηκε επίσης ότι, ο μοναδικός λόγος που έτυχε να δει την φοβερή Ράνια να μιλά στην κατοχική ελληνική τηλεόραση, ήταν το γεγονός ότι η πεθερά του την έχει συνέχεια ανοιχτή. Και έτυχε ο ίδιος να περνά από τον «δυσάρεστο» συγκεκριμένο χώρο και να καθηλωθεί για λίγο με το στόμα ανοιχτό από τις δηλώσεις της Ράνιας, της φοβερής και τρομερής αυτής δολοφόνου της ανεργίας

Το χρυσοφόρο «αριστερό» ζευγάρι Ράνια Αντωνοπούλου και Δημήτρης Παπαδημητρίου,  μετακαλέστηκαν από τις ΗΠΑ για να να υπηρετήσουν τη ΣΥΡΙΖΑίϊκη ελπίδα λόγω των σχέσεών τους με το πρώην κατεστημένο των ΗΠΑ με επικεφαλής τον Μπαράκ Ομπάμα. Η συνεχιστής του Ομπάμα,  Χίλαρυ Κλίντον έχασε στις εκλογές όπως είναι γνωστό και το εκλεκτό ζεύγος έμεινε πεσκέσι στον κυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό μέχρι τον επόμενο Υπουργικό ανασχηματισμό, όταν το ζεύγος θα απαλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ και την χώρα απο τις υπηρεσίες και παρόμοιες ούφο-δηλώσεις. Αλίμονο. Και ο λαμπρός σύζυγος της κυρίας Ράνιας, ο κύριος Δημήτρης, πάσχει και αυτός από παρόμοιες ονειρώξεις. Έχει δηλώσει ότι, οι επενδυτές κάνουν ουρά στον προθάλαμο της χώρας και η ταλαίπωρη Ελλάδα πολύ σύντομα θα γίνει περίπου το νέο Ελντοράντο της ανάπτυξης !

Ο συνεργάτης της ιστοσελίδας μας που άκουσε και είδε την κυρία Ράνια να δηλώνει ότι «η ανεργία θα πέσει στο 10% το 2018» μας ορκίστηκε ξανά και ξανά ότι μας λέει την αλήθεια ότι, δηλ. ναι ο ίδιος ήταν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς και μάρτυρας της φοβερής σχετικής δήλωσης. Και ότι, ούτε την ονειρεύτηκε, ούτε πρόκειται περί αστεϊσμού.

Μια και έχουμε όλοι ανάγκη από καλές ειδήσεις έστω και αν πρόκειται για καλαμπούρι, σκεφτήκαμε μέρες που είναι, να την κάνουμε πρωτοσέλιδο παραδίπλα στις ολόθερμες Χριστουγεννιάτικες ευχές μας προς τους καλούς μας αναγνώστες. Με την συμπληρωματική ευχή, να φύγουμε μέσα στο 2018 από την κατάρα της ευρωζώνης ώστε η ως άνω δήλωση να γίνει σύντομα πραγματικότητα.