Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Υπόκλιση στον Τραμπ: 143 εκατ. Αμερικανοί θα πληρώσουν χαμηλότερους φόρους. ΠΙΝΑΚΑΣ

Υπόκλιση στον Τραμπ: 143 εκατ. Αμερικανοί θα πληρώσουν χαμηλότερους φόρους
Ως γνωστόν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε φορολογική μεταρρύθμιση, η οποία προβλέπει, πρωτόγνωρες και ωφέλιμες για την αμερικανική οικονομία, μειώσεις φόρων σε εταιρείες και νοικοκυριά.  Ο νόμος, ο οποίος εγκρίθηκε από το Κογκρέσο εντός της εβδομάδας, θα τεθεί σε ισχύ το 2018....
  Τα νέα για τους Αμερικανούς είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα!
Αυτό είναι το συμπέρασμα, αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους αριθμούς του Κέντρου Φορολογικής Πολιτικής. Τα καλά νέα που προκύπτουν από τους αριθμούς είναι πως 143.000.000 Αμερικανοί θα πληρώσουν χαμηλότερους φόρους σε αντιδιαστολή με μόλις 8.5 εκατομμύρια που θα πληρώσουν υψηλότερους, κατάλοιπο της φορολογικής πολιτικής του «καλού» Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου