Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Το τερμάτισε ο Αρτέμης. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. Σώρρας: Θα εκτελέσω τον Κοτζιά (με .. σουβλάκια;) για εσχάτη προδοσία. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρτέμης Σώρρας«Στη μεγαλύτερη επανάσταση των τελευταίων 26.000 ετών» καλεί τον ελληνικό λαό ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας με μήνυμα του στο κανάλι του στο YouTube. Ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει πως ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ότι δε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, η Ελλάδα θα ηττηθεί και αναφέρει πως «δεν υπάρχει Τουρκία, υπάρχει Ιωνία, η γη των Ελλήνων» υποστηρίζοντας ότι «η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας είναι των Ελλήνων»!..

Επιπλέον κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν έχει στρατηγική και πολιτική στα εθνικά θέματα, λέγοντας:
«Είναι αυτός υπουργός Οικονομικών (σ.σ. Εξωτερικών εννοεί); Να έχω εγώ υπουργό Οικονομικών (σ.σ. ξανά Εξωτερικών εννοεί) να λέει αυτές τις γελοιότητες; Εγώ θα τον εκτελέσω. Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση».
«Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι» συνεχίζει ο Αρτέμης Σώρρας και τους κατηγορεί για εσχάτη προδοσία.
Καταλήγοντας στο μήνυμα του αναφέρει: «Δεν φαντάζεστε τι έρχεται». «Συνέλληνά μου αφυπνίσου, ξύπνα, ενώσου με την Ελλήνων Συνέλευση, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου