Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Να πάνε να φυλάξουν τα σύνορα ο Τσίπρας και η Τασία, που τα άνοιξαν και τώρα μας εκβιάζει ο Ερντογάν

Αποβίβαση εκατοντάδων μεταναστών στη Λέσβο καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας
Τάνια Γεωργιοπούλου
Περίπου 300 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στη Λέσβο.
Τα άτομα αυτά είχαν επιβιβαστεί σε περισσότερες από οκτώ λέμβους που είχαν ξεκινήσει από την Τουρκία φτάνοντας σταδιακά στο νησί.
Μέχρι αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης ενώ οι υπεύθυνοι του κέντρου της Μόριας ανέφεραν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα χωρητικότητας δεδομένου ότι στη Μόρια φιλοξενούνται ήδη 5.300 άτομα.
«Πρέπει να βρούμε χώρο για να κοιμηθούν αυτοί οι άνθρωποι τη στιγμή που ήδη υπάρχει υπερπληθυσμός. Επιπλέον, εντός του καταυλισμού δεν υπάρχει χώρος ούτε για να στηθούν σκηνές».
Προχθές, ημέρα διεξαγωγής της ευρωτουρκικής συνάντησης στη Βάρνα, οι ροές προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά ήταν μηδενικές.
Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί αύξηση ροών, γεγονός που αποδίδεται στη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. 
Σημειώνεται ότι  βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στον Έβρο για τον εντοπισμό τουλάχιστον 15 προσφύγων που αγνοούνται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου