Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

«Αδειάζει» τον Καμμένο η Εφημερίδα των Συντακτών

Ενδεικτικό του προβληματισμού που επικρατεί για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στους κόλπους της κυβέρνησης
Αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου αφήνει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών με ολοσέλιδο ρεπορτάζ, δείχνοντας ότι το κλίμα στους κόλπους της συγκυβέρνησης για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας είναι οξύ. Το κλίμα στο Μαξίμου είναι βαρύ για το άδειασμα Τσίπρα από τον Καμμένο, που μία μέρμετά την υποβάθμιση του επεισοδίου στον Έβρο από τον πρωθυπουργό στη Βουλή ήρθε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να κάνει λόγο για ομήρους!

Η φίλα προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα φιλοξενεί θέμα με τον άκρως ειρωνικό τίτλο "Βάζει ο Πάνος τη στολή του..." και κάνει λόγο για "προβληματισμό" στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Καμμένου στα ελληνοτουρκικά, αναφέροντας και τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

"Έναν τόνο παραπάνω σε σχέση με τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης συνεχίζει να διατηρεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ό,τι αφορά τις τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις και ειδικότερα το περιστατικό με τους δύο συλληφθέντες στρατιωτικούς που κρατούνται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη", ξεκινά το άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών, στέλνοντας μια προειδοποιητική βολή έτσι στον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συγκυβερνήτη...


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/adiazi-ton-kammeno-efimerida-ton-sintakton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου