Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΗ ειναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ!!!Νέα βόμβα από Ντόρα! ” Κι εγώ δεν θέλω τον όρο “Μακεδονία” αλλά πρέπει να έχουμε ρεαλιστική θέση…” !

ΕΙΝΑΙ βαλτοι να τελειωσουν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την ΕΛΛΑΔΑ μονο οι μπιζνες τους ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..Ετσι ειχε κανει με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ αλλα ο γατος την αδειασε στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ....ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ειναι!!
Υπέρ μιας ρεαλιστικής πρότασης στο Σκοπιανό τάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας  στον  τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών λίγες ώρες προτού φτάσει ο Νίκος Κοτζιάς στα Σκόπια για συνομιλίες με την ηγεσία της γειτονικής χώρας, δήλωσε πως μπορεί η ίδια να μην θέλει τον όρο “Μακεδονία” στην ονομασία της ΠΓΔΜ ωστόσο η Ελλάδα πρέπει να κατέβει με ρεαλιστική πρόταση
Και γω δεν θέλω το Μακεδονία μέσα στο όνομα που θα δοθεί στη γειτονική μας χώρα. Οφείλω όμως να πω ότι πρέπει να πάμε στη διαπραγμάτευση με μία ρεαλιστική θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου