Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡYΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ 620.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ NOVARTIS

Σύμφωνα σημερινό ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαρκόπουλου για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ενώ εκκρεμεί η έρευνα της προανακριτικής και την ώρα που η κυβέρνηση δίνει τη μάχη των εντυπώσεων με κατηγορούμενους δύο πρώην πρωθυπουργούς και οκτώ υπουργούς, η Novartis μεταξύ του
Αύγουστου 2016 και του Ιανουαρίου 2018 χρηματοδότησε με 620.000 ευρώ τον υπηρεσιακό υπουργό υγείας στην κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου και νυν πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Δημόπουλου. Ο Θ. Δημόπουλος αναφέρεται ως ένας καθηγητής που έπαιξε καθοριστικό ρόλο με τις συμβουλές και τις γνωμοδοτήσεις στην εταιρεία Novartis. Είναι ακόμη ο Υπουργός, που με βάση τον πρώην υπουργό υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή υπέγραψε το ΦΕΚ τιμολόγησης φαρμάκων για το 2015. Επίσης τοποθετήθηκε στις 22/12/2016 ως μέλος της επιτροπής διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση με απόφαση που υπέγραψε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου