Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Τούρκος πρέσβης στο Παρίσι: «Η Γαλλία αποχωρεί από τις ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις στη Μεσόγειο»

Την άμεση αποχώρησή της από τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο ανακοίνωσε η γαλλική πλευρά, σύμφωνα με δηλώσεις του πρέσβη της Τουρκίας στο Παρίσι.

Ο Τούρκος πρέσβης στη Γαλλία υποστηρίζει ότι το Παρίσι ενημέρωσε την Συμμαχία ότι σταματά την εμπλοκή του στις ναυτικές επιχειρήσεις στη Μεσόγειο, ύστερα από το περιστατικό μεταξύ γαλλικών και τουρκικών πλοίων, σύμφωνα με το Reuters.

«Φαίνεται ότι οι ειδικοί του ΝΑΤΟ δεν έφτασαν στο ίδιο συμπέρασμα (σ.σ. με τη Γαλλία). Έχω την ενημέρωση ότι το πολεμικό πλοίο «Courbet» αποσύρεται από τις νατοϊκές ασκήσεις», υποστήριξε ο Ισμαήλ Χακί Μούσα, μιλώντας στη γαλλική Γερουσία.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι μία «μελετημένη κίνηση» από την πλευρά των Παρισίων που στόχο έχει να ασκήσει πιέσεις στα υπόλοιπα μέλη της Συμμαχίας προκειμένου να αντιδράσουν συνολικά στην τουρκική προκλητικότητα στην Λιβύη, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.

Η πολιτική της Γαλλίας για τη Λιβύη είναι «προκατειλημμένη», καθώς κάνει τα στραβά μάτια σε παραβιάσεις του εμπάργκο όπλων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο προς όφελος του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, δήλωσε επίσης ο πρέσβης της Τουρκίας στο Παρίσι.

«Το εμπάργκο παραβιάζεται καθημερινά από τα αιγυπτιακά σύνορα και κάθε ημέρα υπάρχουν πτήσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Λιβύη. Γιατί δεν γίνονται ερωτήσεις;», ανέφερε ο Ισμαήλ Χακί Μουσά ενώπιον Γάλλων γερουσιαστών.

«Πιστεύουμε ότι λειτουργούν επιλεκτικά, κάτι το οποίο ενισχύει την υποστήριξη του Χάφταρ στα ανατολικά», συμπλήρωσε ο Τούρκος διπλωμάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου