Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Γιαννακοπούλου σε Σκουρλέτη: Δε θα βρείτε βολικά στηρίγματα στο ΚΙΝΑΛ, μας λέγατε «γερμανοτσολιάδες»

 Γιαννακοπούλου σε Σκουρλέτη: Δε θα βρείτε βολικά στηρίγματα στο ΚΙΝΑΛ, μας λέγατε «γερμανοτσολιάδες»

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Πάνου Σκουρλέτη με αφορμή την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να μη στηρίξει την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο που αφορά στον ΕΦΚΑ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τη θέση του ΚΙΝΑΛ πως «δεν θα εγείρει ζήτημα συνταγματικότητας ώστε να αναδειχθεί το λάθος της ουσίας των ρυθμίσεων» σχολίασε ότι η θέση αυτή είναι άχρωμη και ελβετική.

«Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι

πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι», είπε χαρακτηριστικά.

Έντονη ήταν η αντίδραση της κ. Γιαννακοπούλου που απάντησε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θα γίνει βολικό του στήριγμα.

«Πάρτε το απόφαση κύριε Σκουρλέτη ότι βολικά στηρίγματα σε εμάς δεν πρόκειται να βρείτε», «τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις θυμηθήκατε οψίμως τον ΑΣΕΠ του Αναστάση Πεπονή, ενώ πριν μας λέγατε ότι καταστρέψαμε τη χώρα όταν μας λέγατε ‘’γερμανοτσολιάδες’’», είπε μεταξύ άλλων η κ. Γιαννακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου