Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΦΩΤΟ-Τους χαλάνε οι σούπες τελευταία στον ΣΥΡΙΖΑ... μια με τον «Αθηναίο», μια με τις τοξικολογικές...


Κάτι πήγαν να ψελλίσουν του στυλ "λεφτάδες που βιάζουν αθώα κοριτσάκια" για την καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη, τελικά μουγγάθηκαν μετά τις τοξικολογικές και άφησαν τα τρολ τους στο instagram να λένε τις ταξικές μαλ@κίες τους...

Κάτι πήγαν να ψελλίσουν για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη από «Μακεδονομάχους της ΝΔ» και τελικά το πήραν πίσω αφού οι μισοί ήταν αναρχοΑΠΛΥΤΟΙ, οι άλλοι μισοί Αλβανοί κι ένας ΣΥΡΙΖΑίος...


Από γνωστή οικογένεια της Τήνου ο 25χρονος «Αθηναίος»

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του 25χρονου Αλέξανδρου Βελαλόπουλου, ο οποίος παραδόθηκε την περασμένη βδομάδα και όπως δείχνουν οι υπόλοιποι συλληφθέντες αλλά και οι εξετάσεις DNA είναι είναι πιθανώς ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Ο 25χρονος προέρχεται από γνωστή οικογένεια της Τήνου και είχε φύγει από το νησί πριν από αρκετά χρόνια, για να φοιτήσει σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα.

Η μητέρα του, Βαλεντίνα Γαβριελάτου, ήταν πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού και αναπληρώτρια συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, ενώ ο πατέρας του εργαζόταν στο παρελθόν στην Παναγία της Τήνου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 25χρονος σε πολύ νεαρή ηλικία έμπλεξε με τους οργανωμένους οπαδούς και τον κόσμο των τοξικών ουσιών και αναγκάστηκε να φύγει για τη Θεσσαλονίκη, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας του εκείνη την περίοδο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με συγγενείς, από τη «στενοχώρια» του.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο νησί, στο πλαίσιο των ερευνών για τους συμμετέχοντες στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι γονείς σε κατάσταση σοκ περίμεναν υπομονετικά στο σπίτι τους να τους καλέσει στο τηλέφωνο ο 25χρονος. Όταν ο νεαρός τηλεφώνησε, του είπαν να παραδοθεί, πράγμα που στη συνέχεια έκανε.

Τελικά, ο 25χρονος παραδόθηκε στις Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου, πηγαίνοντας με τη δικηγόρο του στην ανακρίτρια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου