Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΙ ΚΑΛΑ γελιογραφία με μολότοφ εναντίον του Άδωνι δημοσίευσε η Φυλλάδα των Συντακτών-ΦΩΤΟ



Η εφημερίδα των Συντακτών ανέβασε μία αισχρή γελοιογραφία που, όπως φαίνεται, επιτίθεται στον ελληνισμό και την ορθοδοξία.

Στην γελοιογραφία ο φτερωτός Θεός της Αγάπης, αντί για μία καρδιά, πετάει μία μολότοφ στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Να σημειωθεί ότι με τον νέο Ποινικό Κώδικα, η πράξη αυτή δεν είναι απλό πλημμέλημα, καθώς έχει μετατραπεί σε κακούργημα και τέτοιες ενέργειες πλέον τιμωρούνται πολύ αυστηρά.

Ας ληφθεί υπ’ όψιν αυτή η παράμετρος, καθώς στο σκίτσο αυτό δέχεται επίθεση ο ελληνισμός και η ορθοδοξία.

Στην @EFSYNTAKTON⁩ δεν είχαν καν την ευγένεια να σκεφθούν ότι εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πέσει θύματα από επιθέσεις με μολότοφ δεκάδες φορές! Άνθρωποι χωρίς καμμία ενσυναίσθηση!
Εικόνα
 
 
Αυτή η απαράδεκτη γελοιογραφία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών. Μολότοφ κατά της ελληνο-ορθοδοξίας & της Ελληνικής Αγωγής.. Η μολότοφ είναι φονικό όπλο & έχει ισχυρούς συμβολισμούς στην αριστερά.. Η ΕΣΗΕΑ που είναι;;; @AdonisGeorgiadi @nkerameus
Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου