Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Όταν ο Άρης βαρέται, πλακώνει τον Σβέρκο στις φάπες-ΒΙΝΤΕΟ

 


Άγρια κόντρα είχαν στον αέρα της εκπομπής “Σήμερα” του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Νίκος Σβέρκος, με φόντο την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Dumfries House και τη συνάντηση του με τον πρίγκιπα Κάρολο.

” Άντε και στον Γράμμο τώρα…” είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον συνάδελφό του στην εφημερίδα “Αυγή” που αποκάλεσε τον Άρη Πορτοσάλτε ακροδεξιό.

Ο διάλογος που είχαν Πορτοσάλτε – Σβέρκος
  • Πορτοσάλτε: Άντε και στον Γράμμο τώρα.
  • Σβέρκος: Γιατί τι έγινε στο Γράμμο;
  • Πορτοσάλτε: Άντε και στο Γράμμο να κάνετε αντιπολίτευση.
  • Σβέρκος: Γιατί τι έγινε στο Γράμμο;
  • Πορτοσάλτε: Αν δεν σου αρκεί αυτό και στο Βίτσι να κάνετε αντιπολίτευση.
  • Σβέρκος: Μιλάμε πλέον για την απόλυτα μετεμφυλιακή άκρα δεξιά, άκρα δεξιά. Γράμμο και Βίτσι. Εγώ δεν μιλάω για πηγάδες. Αυτά είναι πληγές.
  • Πορτοσάλτε: Αντιπολίτευση με όρους 1948.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου