Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!!!

 Ένα συγκλονιστικό και τραγικό ντοκουμέντο... 3 Απριλίου 1948, ορφανά παιδιά της Αλεξανδρούπολης, του Έβρου και της Θράκης χτυπημένα από την κατοχή και τον εμφύλιο μεταφέρονται στην Αθήνα για να φιλοξενηθούν σε δομές του ΠΙΚΠΑ και σε δομές της βασίλισσας Φρειδερίκης.. Αμφιλεγόμενες από την μία και σωτήριες από την άλλη.. Η Ελλάδα διχασμένη.. Αδελφός εναντίον αδελφού.. Πατέρας εναντίον γιου.. Γείτονας εναντίον γείτονα.. και στη μέση τα ορφανά παιδιά και ο άμαχος πληθυσμός.. Η Ελλάδα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σώσει τα παιδιά της..

Πηγή: Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ.

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου