Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Σπαρτιάτες: Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές

Εκτός ΚΟ Δημητροκάλλης, Κόντης και Κατσιβαρδάς - Νωρίτερα είχε μιλήσει για «Greek Mafia ή Δον Κορλεόνε», υπονοώντας τον Κασιδιάρη - Κατήγγειλε εκβιασμό εις βάρος του

Στη διαγραφή τριών βουλευτών των Σπαρτιατών προχώρησε ο πρόεδρος του Κόμματος Βασίλης Στίγκας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Ο κ. Στίγκας, που νωρίτερα είχε καταγγείλει εξωκοινοβουλευτικά κέντρα «Greek Mafia ή Δον Κορλεόνε», υπονοώντας τον Ηλία Κασιδιάρη, που καθοδηγούν τους βουλευτές, έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τους βουλευτές Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη.

Στο κείμενο της επιστολής, ο κ. Στίγκας αναφέρει ως λόγο της διαγραφής: «Δεν νοείται σε μία Κ.Ο. οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς.».
«Εμείς οι "Σπαρτιάτες" αναγνωρίζουμε τον Θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε την Δημοκρατία, τους Θεσμούς, τη χώρα και τους πολίτες», καταλήγει.


«Greek mafia ή Δον Κορλεόνε»

Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, ο Βασίλης Στίγκας προχώρησε σε σε δημόσια καταγγελία των βουλευτών του τους οποίους αποκάλεσε «καθοδηγούμενους και ποδηγετούμενους» από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Στη συνέχεια προχώρησε και στη διαγραφή τριών βουλευτών, θέτοντας εκτός ΚΟ τους κ.κ. Δημητροκάλλη, Κόντη και Κατζηβαρδά. 

Υπονοώντας μάλιστα ότι το εξωκοινοβουλευτικό κέντρο ελέγχεται από τον έγκλειστο στις φυλακές Ηλία Κασιδιάρη είπε ότι λειτουργεί ως «Greek mafia ή Δον Κορλεόνε».

«Θα είδατε κάποιες εικόνες σήμερα. Αρχηγός να μην έχει δίπλα τους βουλευτές του. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά και ίσως καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες» ανέφερε αρχικά ο κ. Στίγκας σχολιάζοντας την επιλογή των 11 βουλευτών του να απέχουν από την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου οι πολιτικοί αρχηγοί συζητούν για τις πυρκαγιές.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα. Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης που είχα πάντα ως έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πως και τι θα κάνουν και ποτε θα το κάνουν. Έχουμε τεράστια θέματα, πυρκαγιές, ελληνοτουρκικά ταυτότητες και άλλα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Είμαι έντιμος και βαθειά δημοκράτης».

«Εκπέμψατε το κύκνειο άσμα της κοινοβουλευτικής σας ομάδας» 

Η ομιλία του κ. Στίγκα προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστας Τασούλας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου