Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ο Κασσελάκης είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι

 Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο κ. Θάνος Πλεύρης στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή την αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές.

“Ο κ. Κασσελάκης είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι και με χαμόγελο” είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για να εξηγήσει “ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ότι έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και την ίδια ώρα μας λέει ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι κομματικά εκλεγμένη. Τοποθετείται εκ προοιμίου λέγοντας ότι θα αποδεχόταν την δικαστική απόφαση μόνο αν αυτή έκρινε ενόχους μέλη της ΝΔ. Αυτοί είστε, μια ζωή στη στοχοποίηση και την σκευωρία”.

Ο ίδιος σημείωσε παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογηθεί γιατί “συκοφάντησε την χώρα στο εξωτερικό. Γι αυτό πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου