Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ > 20.000 ευρώ ΜΟΝΟ για τα σάντουιτς των λαθρομεταναστών για ένα μήνα… μόνο στην Αθήνα

Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, το ποσό των 20.000 ευρώ, άγγιξε το κόστος της τροφοδοσίας λαθρομεταναστών, που συνελήφθησαν και κρατούνται στα κρατητήρια 14 Α.Τ της Αττικής, μόνο τον μήνα Φεβρουάριο… ( Για τα παιδιά της Δίας ούτε καφέ! Που να φτύσω τώρα;) Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, που δημοσιοποιήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, οι συλληφθέντες που παραβίασαν τη νομοθεσία περί Αλλοδαπών και Ασύλου Υπηρεσιών. Μόνο τον μήνα Φεβρουάριο άγγιξαν τους 3.375, για τους οποίους το ελληνικό δημόσιο κατέβαλε συγκεκριμένα 19.817,12 για την καθημερινή τους τροφοδοσία, στα κρατητήρια των 14 Α.Τ όπου «φιλοξενούνται» έως την απέλαση τους, στις χώρες προέλευσης τους. Το ποσό, αφορά μόνο την Αττική και όχι τους υπόλοιπους νομούς της χώρας. Ο αριθμός των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται καθημερινά, μετά και την συνεχιζόμενη επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην Αθήνα και στην υπόλοιπη χώρα, αυξάνεται θεαματικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα κράτησης τους και τροφοδοσίας τους, γεγονός που κρίνει αναγκαίο τη δημιουργία Κέντρων Υποδοχής Λαθρομεταναστών, παρά τις αντιδράσεις
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου