Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αλλοδαποί είχαν ολόκληρη αποθήκη με λαθραία τσιγάρα στον Άγιο Παντελεήμονα

Οι τρεις αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές είχαν μετατρέψει την περιοχή σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες, παρακολούθησαν... και εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς. Τους πέρασαν χειροπέδες και στη συνέχεια ανακάλυψαν τα δυο διαμερίσματα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα τα οποία ουσιαστικά είχαν μετατρέψει σε αποθήκες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ούτε, λίγα ούτε πολλά 4.510 πακέτα τσιγάρα. Οι τρεις αλλοδαποί πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα.
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου