Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δεν δημοσιεύονται ονόματα πρακτόρων της ΕΥΠ, μόνο των εισακτέων...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν ο κ.Χήτος είναι πράκτορας της ΕΥΠ ή όχι. Δεν ειναι αυτονόητο και δεν ειναι και κατι κακό να είσαι ρουφιάνος στην Ελλάδα. Εξυπνο είναι να πληρώνεσαι...

H χώρα χρεοκόπησε γιατι οι τεμπέληδες, αυτοι που ρουφάνε το δημοσιο χρήμα, εγιναν περισσότεροι απο αυτούς που παράγουν.

Η γνώμη μου ειναι ότι οι.....
περισσότεροι που παίζουν στα κανάλια είναι ή έχουν περάσει απο το Ταμείο. Αυτο που βλέπετε ειναι ενα θέατρο σκιών με παιχτες που παίζουν μπροστά και που για να σπαει η μονοτόνια μεταφέρονται απο το ένα πόστο στο άλλο.

Ετσι βλέπεις βουλευτές του Λαος να παίζουν στη ΝΔ. Αριστερούς να παιζουν στο ΠΑΣΟΚ. Κομμουνιστές να υπογράφουν για προμήθειες, να μη δέχονται έλεγχο στα ταμεία τους, Παπαδες με offshore και με εμπλοκη στο φυσικό αέριο.

Θυμάμαι καποτε έπεσε στα χερια μου μια λιστα πρακτόρων της ΕΥΠ – τα αρχικά τους ονόματα – σε εξετάσεις εισαγωγής. Θελανε επι το πλείστον χειριστες PC... και η λιστα ειχε βγει στο διαδίκτυο, επι ΓΑΠ.

Mη ξεχνάμε ότι στο διπλωματικόν σωμα μπαίνουν αποφοιτοι μια βοιδοσχολής, μετά πανε σε καποιο πανεπιστήμιο και σπουδάζουν με τα λεφτά σας, μερικοι γινονται με τη βοήθεια των πρεσβειών και καθηγητές πανεπιστημίων.

Με αυτά περιμένετε η χώρα να ορθοποδήσει;

Αν είναι πρακτορας της ΕΥΠ η όχι ο κ.Χήτος δεν μπορεί να απαντηθεί. Πάντως το θεωρώ περίεργο, γιατί αυτό έσκασε σε περίοδο εκλογών και τη στιγμή που τόσοι άλλοι παρελαύνουν απο τα ΜΜΕ. Δια γυμνου οφθελμου φαινονται οι πρακτορες της ΕΥΠ.

Οι Πρεσβευτές και οι στρατιωτικοίν ακόλουθοι τι ρόλο παίζουν σε κάθε χώρα; Τον αρσιβαρίστα;

Και όταν τον «παίζουν» τότε φανερώνουν τη σκέψη της εξουσίας... Γιαυτό είμαστε εδώ για να τους ... κερνάμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου