Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

AYTOI φέρουν την... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Γι' αυτό θα σκυλιάσετε, βοθροκάναλα και 
"υπερασπιστές της δημοκρατίας";

Πρόκειται για τον ''κυριο'' ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ( Μεταλλεργάτη, Πρόεδρο Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά ΠΟΕΜ ) Υποψήφιο του ΚΚΕ στην Β' Πειραιά , βάσει της επίσημης ανακοίνωσης γραφείου του κόμματος... (http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy/ta_pshfodeltia_toy_kke_stis_boyleytikes_ekloges_ths_6hs_maioy_2012?morf=1 ).
Ακολουθει φωτογραφικό υλικό με παλιό ειρηνικό και ''κομμουνιστικό'' πάντα ακτιβισμό του εν λόγω ατόμου στα γεγονότα της 20ής Οκτωβρίου 2011 που το ΚΚΕ προσπάθησε να προστατεύσει το  κοινοβούλιο από το μένος ολων των υπολοίπων διαδηλωτων.
ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΑΝΤ/ΡΧΟΣ  Π Ν   Ε Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου