Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ'' ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ!!!!

Η εθνική προδοσία των «Ελλήνων» πολιτικών όλων των τελευταίων κυβερνήσεων, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα που μιλάμε. Σήμερα, που αυτοί οι ίδιοι μας ζητούν την εμπιστοσύνη με την ψήφο μας!

Οι αναίσχυντοι αυτοί Εφιάλτες της πατρίδας μας, εκτός του ότι ως υπηρέτες των ξένων σιωνιστικών κέντρων, παρέδωσαν την χώρα αμαχητί στην διεθνή επιτήρηση και διακυβέρνηση αποποιούμενοι κάθε εθνικού κυριαρχικού δικαιώματος, εκτός της κρυφής παράδοσης του ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου της γης μας, αφόπλισαν και αποδυνάμωσαν εντελώς τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ώστε να μην δυνηθεί να αντισταθεί ούτε για ώρες, σε μια (πολύ) ενδεχόμενη επίθεση γειτονικών χωρών.
Παρότι η μόνιμη επίκληση της ανάγκης, για διάθεση τεράστιου ποσοστού από τον Εθνικό Προϋπολογισμό (γύρω στο 45% ή το κατά μ.ο. 4% του ΑΕΠ) για τα έξοδα άμυνας εις βάρος άλλων αναγκών (κυρίως υποδομών και κοινωνικών παροχών) της χώρας, λόγω του διαρκή κινδύνου casus belli με τις γειτονικές μας χώρες, ο πακτωλός αυτός του χρήματος αποτέλεσε την κότα με τα χρυσά αυγά για τους πολιτικούς μας και την τσέπη τους!
Όχι μόνο οι γνωστές μίζες που έκαναν τους πτωχούς πολιτικούς μας ζάπλουτους, όχι μόνο το ότι με αδιαφανείς διαδικασίες προέβαιναν σε ασύμφορες αγορές προκειμένου να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους (ΗΠΑ, Γερμανία, κτλ.), όχι μόνο ότι αγνοούσαν απαξιωτικά και επιδεικτικά τις γνωμοδοτήσεις των τεχνοκρατών αξιωματικών, για το τι όπλα έχουμε ανάγκη και τι όχι, αλλά το ότι αγόρασαν εξοπλισμό ελαττωματικό ή λειψό ή χωρίς τα αναγκαία παρελκόμενα υποστήριξης, καθιστώντας τα αναποτελεσματικά και άχρηστα, αποτελεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Είναι γνωστά ήδη πολλά από αυτά που αποδεικνύουν την προδοτική δράση των εκάστοτε υπουργών ΥΠΕΘΑ (Αμύνης) αλλά και των κυβερνήσεων συνολικά. Η αγορά των πανάκριβων υποβρυχίων type 214 από την Γερμανία, τα οποία κατασκευάστηκαν ελαττωματικά εν γνώσει του Έλληνα υπουργού προκειμένου να καταστεί αναποτελεσματικό και τρωτό σε περίπτωση πολέμου (γέρνει και προκαλεί ήχο που αναγνωρίζεται αμέσως από τα εχθρικά sonars). Η αγορά των αεροσκαφών τύπου Mirage 2000 με προβληματικά ραντάρ. Η αγορά των αεροσκαφών F16 με ελλιπή εξοπλισμό και ηλεκτρονικά.

Η εθελούσια Exclamation mark καταστροφή σημαντικού μέρους του αρματικού δυναμικού και η μη προμήθεια επαρκούς αριθμού βλημάτων για τα άρματα μάχης, καθιστούν διακοσμητική την παρουσία τους στα πεδία των μαχών.
Τα άρματα μάχης, το κατ΄εξοχήν κυρίαρχο όπλο επικράτησης των επιχειρήσεων εδάφους, αυτή την στιγμή, είναι εντελώς ανίκανα να επιτελέσουν τον ρόλο τους όταν κληθούν σ' αυτόν.
Μην φαντασθείτε ότι χωρίς αυτά, μπορεί να κρατηθεί αμυντική γραμμή σε περίπτωση επίθεσης του εχθρού.
Και όταν λέμε για εχθρό, αυτός δεν είναι κάτι το αόριστο και γενικό.
Ο εχθρός είναι υπαρκτός και γνωστός! Είναι η γείτονας Τουρκία και οι «σύμμαχοί» της (υπό την επιρροή της) Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία, όλες χώρες με αλλυτρωτικές διαθέσεις κατά της Ελλάδας, που εκφράζονται όλο και πυκνότερα όλο και εντονότερα!
Τα γεωστρατηγικά σχέδια για την περιοχή που ορίζουν οι ΗΠΑ, θέλουν την Τουρκία κυρίαρχη και την Ελλάδα μικρή και ανίσχυρη!

Με αφορμή λοιπόν πρόσφατη αναφορά στρατιωτικών αρματιστών, σε έγγραφο της ΟΕΑ, παραθέτω την κατάσταση των αρμάτων μάχης που διαθέτει σήμερα η χώρα προκειμένου να αμυνθεί σε ταυτόχρονη επίθεση όλων ή μερικών γειτονικών κρατών.

Παρά την διεθνή συνθήκη CFE, η οποία μας «επιτρέπει» την κατοχή 1.735 αρμάτων μάχης (ώστε να κρατηθεί υποτίθεται, μια ισόρροπη αναλογία με την Τουρκία) και παρά το ότι μέχρι πρότινος υπήρχε αυτός ο αριθμός των αρμάτων, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αποφάσισε να καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος τους (συνολικά 894) και τελικά τώρα να υπάρχουν διαθέσιμα μόνο 1.244, δηλαδή 491 άρματα μάχης λιγότερα από όσα θα είχαμε δικαίωμα βάσει της συνθήκης! Από αυτά όμως τα 1.244, τα 353 που είναι τα σύγχρονα γερμανικά Leopard 2 Α4 και Leopard 2 HEL* (από το Hellenic, δηλαδή ειδική έκδοση για την Ελλάδα!) των 120mm (διαμέτρημα πυροβόλου-βλήματος), είναι επιχειρησιακά ΑΧΡΗΣΤΑ διότι δεν έχουν πυρομαχικά! Δηλαδή πρόκειται για σύγχρονα άρματα που αποτελούν όμορφα διακοσμητικά ντεκόρ στο πεδίο μάχης, αφού είναι «άσφαιρα όπλα»!
Τα υπόλοιπα άρματα είναι 501 τύπου Leopard 1A5 των 105mm και τα 390 (αμερικάνικα) M48/A5/MOLF των 105mm επίσης, έχουν μια σχετική επάρκεια πυρομαχικών, όμως πρόκειται για παλαιότερης τεχνολογίας άρματα, με όπλο μικρότερης αποτελεσματικότητας εναντίων των σύγχρονων τουρκικών αρμάτων μάχης των 120mm! Επίσης τα συνολικά 891 άρματα -σε όλη την Ελλάδα- που αναφέρουμε, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα 1.500 υπέρτερα τουρκικά, που υπάρχουν μόνο στην περιοχή του Έβρου!
Οι Τούρκοι συνολικά διαθέτουν 3.622 άρματα μάχης και 7.324 Τ.Ο.Μ.Α. (τεθωρακισμένα οχήματα μάχης)! Αυτή η προφανής και προδοτική ανισότητα, δεν φτάνει για να ολοκληρώσει την προδοσία των πολιτικών μας.
Προκειμένου να κάνουν ακόμη πιο εύκολη την «δουλειά» των γειτόνων μας, τώρα επιδιώκουν να καταστρέψουν αυτά τα 891 άρματα, ώστε να μην υπάρχει ούτε αυτή η ελάχιστη ικανότητα προς αντίσταση!
Προκειμένου λοιπόν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς αυτός να αποκαλυφθεί απροκάλυπτα, συνεννοήθηκαν με το αμερικανικό πεντάγωνο, ώστε να φανεί ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να μας «δωρίσουν» 400 παροπλισμένα (μεταχειρισμένα σε κακή κατάσταση) άρματα μάχης τύπου Abraams/A1/M1 σε αντικατάσταση των 891 που έχουμε (προς καταστροφή) και μαζί τους θα μας δώσουν 3.000 Exclamation mark βλήματα των 120mm του συγκεκριμένου άρματος!
Με μια απλή διαίρεση, διαπιστώνουμε ότι σε κάθε άρμα θα αντιστοιχούν μόνο 7.5 βλήματα για να διεξάγει αρματομαχία!! Δηλαδή σε μια αρματομαχία που βάλλονται περίπου 6 βλήματα το λεπτό, το άρμα θα έχει τελειώσει την μάχη του σε ένα λεπτό και δέκα δευτερόλεπτα! Μετά, δεν θα έχει άλλα πυρομαχικά και έτσι το πλήρωμα θα παραδώσει το άρμα του στον εχθρό ή θα γίνει ανάλωμα του πυρός από τα βλήματα του εχθρού.
Να σκεφτεί κανείς ότι σε έναν πόλεμο, που κατά μέσο όρο κρατά 15 ημέρες, ένας στρατός με τον αριθμό των δικών μας αρμάτων θα χρειασθεί περίπου 20.000.000 βλήματα για τα πυροβόλα τους. Τα συμπεράσματα δικά σας ...;

Το σχέδιο αφοπλισμού των ενόπλων μας δυνάμεων, εφαρμόζεται καιρό τώρα από τους τέως και τους νυν υπουργούς άμυνας αδιαλείπτως! Ο σκοπός τους, να παραδοθεί η χώρα αμαχητί και εν μια νυκτί στους εχθρούς του Έθνους μας.
Αυτοί οι «Έλληνες» πολιτικοί, σήμερα ζητάνε την ψήφο μας για να συνεχίσουν το αντεθνικό και προδοτικό τους έργο. Θα τους την δώσουμε;

* τα άρματα μάχης τύπου Leopard 2 HEL από το Hellenic, δηλαδή ειδική έκδοση για την Ελλάδα, παρουσιάζουν εκ κατασκευής προβλήματα πολύ σοβαρά που αντίστοιχά τους δεν έχουν παρουσιάσει όλες οι άλλες εκδόσεις του γερμανικού εργοστασίου και αφορούν προβλήματα ρωγμώσεων στον πυργίσκο, στην θωράκιση και στις ερπύστριες που καθιστούν το άρμα αναξιόμαχο, ευπρόσβλητο και αναξιόπιστο!-
 
Πηγή ΛΥΚΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου