Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

6890Η ανεξιστόρητη ιστορία των ναζιστικών φυλετικών νόμων και τα εβραϊκής καταγωγής άτομα μέσα στο γερμανικό στρατό.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Ιουλίου 2014

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει ενα απόσπασμα από το βιβλίο του Bryan Mark Rigg με τίτλο «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ» μαζί με φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει την εβραική καταγωγή των στρατιωτών του Χίτλερ.


Στο δρόμο προς την δολοφονική «φυλετική καθαρότητα»  ο

Χίτλερ αντιμετώπισε τις απροσδόκητες λοξοδρομήσεις, κατά ένα μεγάλο μέρος που οφείλονται στις τρελλές απόψεις και τις ασυμβίβαστες πολιτικές του σχετικά με την εβραϊκή ταυτότητα.

Μετά από αιώνες της εβραϊκής αφομοίωσης και επιμειξίας στη γερμανική κοινωνία, ανακάλυψε ότι η εξάλειψη των Εβραίων από τον υπόλοιπο πληθυσμό ήταν πιο δύσκολο από ό, τι είχε προβλεφθεί.

Όπως δείχνει σε αυτή την προκλητική νέα μελέτη ο Bryan Mark Rigg , δεν ήταν πουθενά εκείνη η μισητή διαδικασία γεμάτη αντιφάσεις και σύγχυση σε σχέση με το γερμανικό στρατό.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές απόψεις, ο Rigg αποκαλύπτει ότι ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός γερμανών στρατιωτικών είχαν ταξινομηθεί από τους Ναζί ως Εβραίοι ή «μερικός-Εβραίοι, στον απόηχο των φυλετικών νόμων που θεσπίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1930.

Ο Rigg αποδεικνύει ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν πολύ υψηλότερος από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα – ίσως και 150.000 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των κοσμημένων παλαιμάχων και των υψηλόβαθμων ανώτερων υπαλλήλων, ακόμη και των στρατηγών και των ναυάρχων.
Δεδομένου ότι ο Rigg το τεκμηριώνει πλήρως για πρώτη φορά, πολλά από αυτά τα άτομα δεν θεωρούν ακόμη τους εαυτούς τους Εβραίους και είχαν ασπαστεί τον στρατό ως έναν τρόπο ζωής και ως αφοσιωμένοι πατριώτες πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν ένα αναβιωμένο γερμανικό έθνος. 
Εικόνα της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Βιβλίου Στρατιωτικό βιβλιάριο υπηρεσιών του εκ του «ήμισυ-Εβραίου» Hermann Aub
 
Εικόνα της γραμμής των στρατιωτών
Στρατιώτες, που παίρνουν όρκο υποταγής στον Χίτλερ
 Εικόνα του Horst Geitner
«Μερικώς-Εβραίος» ο ναύαρχος Bernhard Rogge που φορά το Ritterkreuz (σταυρό των ιπποτών όπου έλαβε το Deutschblütigkeitserklärung του Χίτλερ. (Στρατιωτικά βραβεία: δρύινα φύλλα σε σταυρό ιπποτών, το ξίφος Σαμουράι από τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, EKI, και  EKII.) Εικόνα του Johannes Zukertort
«Μισός-Εβραίος» ο Johannes Zukertort (τελευταία γενική κατάταξη) έλαβε επίσης από τον  Χίτλερ το Deutschblütigkeitserklärung . Εικόνα του συνταγματάρχη Walter H. Hallaender
«Μισός-Εβραίος» ο Συνταγματάρχης Walter H. Hollaender, διακοσμημένος με τον σταυρό των ιπποτών και το γερμανικό-Σταυρό σε χρυσό. Ελαβε από τον Χίτλερ το Deutschblütigkeitserklärung .(Στρατιωτικά βραβεία:. Σταυρός των ιπποτών, Γερμανικός-Σταυρός σε χρυσό, EKI, EKII, και το παράσημο Close Combat Badge)
«Μισός-Εβραίος» και πρώην Luftwaffe της Πολεμικής Αεροπορίας της Γερμανίας, ο Στρατηγός Helmut Wilberg. Ο Χίτλερ τον κήρυξε άριο το 1935. (Στρατιωτικά βραβεία: Σταυρός του ιππότη Χοεντσόλερν με τα ξίφη, EKI, EKII.)
«Μισός-Εβραίος» και στρατάρχης ο Erhard Milch (αριστερά) με τον Στρατηγό Βόλφραμ φον Ρίχτχοφεν που κηρύσσεται από τον Χίτλερ άριος. Του απονεμήθηκε το Ritterkreuz για την απόδοσή του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας στη Νορβηγία το 1940.
Στρατηγός Gotthard Heinrici, ο οποίος ήταν παντρεμένος με μια κατά το «-ήμισυ-Εβραία,» σε μια συνάντηση με τον Χίτλερ το 1937.

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου