Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Καραμέρος: Οι μπάτσοι έπρεπε να κάτσουν να τους καθαρίσει ο Μαζιώτης

Ο γνωστός ηλίθιος ΣΥΡΙΖΑίος Αντιπεριφερειάρχης της Ρένας Δούρου, Γ.Καραμέρος, έγινε ο πρώτος από τους τρομολάγνους του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να πάρει θέση και να κατηγορήσει την Αστυνομία για τη σύλληψη του αγαπημένου τους Μαζιώτη!

Πετάχτηκε σαν την τσουτσού στο twitter...
(αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται να ρωτήσει τη γνώμη του) και μας είπε ότι η ΕΛΑΣ δεν έπρεπε να πυροβολήσει... όλα αυτά τη στιγμή που όλες οι μαρτυρίες λένε πως πρώτος πυροβόλησε ο Μαζιώτης! 

Δείτε τι έγραψε ο στόκος:

“Με λίγα λόγια η Αστυνομία άνοιξε τυφλό πιστολίδι στην πιο πολυσύχναστη τουριστική περιοχή της πρωτεύουσας”.

Όχι ρε σούργελο έπρεπε να κάτσουν οι αστυνομικοί να φάνε τις σφαίρες να του πούνε ευχαριστώ και να τον αφήσουν να φύγει ανενόχλητος με ταξί... για να είσαι κι εσύ ευχαριστημένος και να λες "φταίει η Αστυνομία που τον άφησε να ξεφύγει" ώστε να μας το παίζεις με τη νομιμότητα... τι να κάνουμε σου χάλασαν τη σούπα οι ήρωες Αστυνομικοί και ξεβρακώθηκες...

Πόσο μαλ@κες είστε όσοι τον ψηφίσατε ρε; Πείτε πόσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου