Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ-Ο Ερυθρός Σταυρός στην Βραζιλία υπεξαίρεσε παραπάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές.

eruthros staurosΟ Ερυθρός Σταυρός της Βραζιλίας έκλεψε περίπου 11,2 εκατομμύρια από δωρεές και δημόσια κεφάλαια από το 2010 έως το 2012,όπως δηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή σύμφωνα με μία δήλωση εκπροσώπου από τον ίδιο τον φορέα.

 Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έγινε γνωστή μέσα από τα λεγόμενα  του εκπρόσωπου της οργάνωσης εν ονόματι Leninl Costa που αναφέρει συγκεκριμένα πως υπεξαιρέθηκαν λεφτά από τρεις θυγατρικές του Ερυθρού Σταυρού στις πόλεις:Ρίο Ντε Τζανέιρο,Μαρανχάο και στην βορειανατολική πόλη της ”Ceara”.Βέβαια η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έγινε γνωστή από την βρετανική εταιρία Moore and Stephens που έχει στα χέρια της το ηχητικό ντοκουμέντο από τον εκπρόσωπο της οργάνωσης.Επομένως  τέθηκε επί τάπητος η διεξαγωγή έρευνας.

Επίσης μέσω μίας ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού,οι υπεύθυνοι δηλώσαν πως θα επιβάλουν κυρώσεις ενάντια σ’όσους κλέψανε τα λεφτά από τις συγκεκριμένες θυγατρικές.Ενώ παράλληλα θα γίνει μία προσπάθεια ”διόρθωσης” της αρνητικής κοινής γνώμης που έχει προκληθεί εις βάρος της εικόνας του οργανισμού.Τα συγκεκριμένα χρήματα προορίζονταν για θύματα του τσουνάμι της Ιαπωνίας,για άλλες σοβαρές  φυσικές καταστροφές ανά τον κόσμο και για τα θύματα των συγκρούσεων στην Σομαλία.

Πηγή:Le Vif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου