Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Γρηγόρης Σταμούλης: Αναβαθμίζεται η σχέση του Δήμου με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης


 ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 Σε συνέχεια των προσωπικών επαφών του νέου Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη με την κεντρική διοίκηση και τους φορείς της Πολιτείας, την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014,  επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπου συναντήθηκε με την Αν. Υπουργό, κ.  Φώφη Γεννηματά. 
Σκοπός της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό και δημιουργικό κλίμα, ήταν η επίλυση διαφόρων προβλημάτων μεγάλης σημασίας, που αφορούν στο Δήμο  και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Αμύνης.
Η κ. Γεννηματά εξήρε την πρωτοβουλία του κ. Σταμούλη και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις προτάσεις του, με τις οποίες, όχι μόνον δύνανται να ρυθμισθούν οι διάφορες εκκρεμότητες, αλλά επιπλέον θα αναβαθμισθούν οι σχέσεις του Δήμου με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος ευχαρίστησε την κ.
Γεννηματά για την θετική ανταπόκρισή της και τόνισε, ότι άνοιξε πλέον ο δρόμος για μόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με το Υπουργείο Αμύνης, του οποίου η παρουσία και η δράση εντός των ορίων του Δήμου, είναι ευρύτατη και σημαντική.
Μετά την λήξη της συνάντησης, ο κ. Σταμούλης δήλωσε, ότι η συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης αποτελεί εθνική ανάγκη και ταυτόχρονα η επίλυση κάποιων προβλημάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου, θα αποτελέσουν αναπτυξιακή ευκαιρία για τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο και  θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη στον Δήμο και στους δημότες. Παράλληλα, ο κ. Σταμούλης επεσήμανε, ότι θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση το πρόγραμμα των επαφών του με την κεντρική διοίκηση, πάντα με γνώμονα την ουσιαστική στήριξη της Πολιτείας προς τους δημότες και τον Δήμο.
Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου