Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

"Μπαμπά, γιατί μας σκοτώνουν οι Ισραηλινοί; Δεν κάναμε τίποτα" Μα, αυτή είναι η αποστολή των φονιάδων "ΕΒΡΕ". Να σκοτώνουν ΑΘΩΟΥΣ!!

"Μπαμπά, γιατί μας σκοτώνουν οι Ισραηλινοί; Δεν κάναμε τίποτα"
Μπαμπά, γιατί μας σκοτώνουν οι Ισραηλινοί; Δεν κάναμε τίποτα. Μια φράση – γροθιά στο στομάχι που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα L’ Humanite στο άρθρο της για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου τις τελευταίες 19 μέρες έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 1000 Παλαιστίνιοι διενεργείται ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ένα έγκλημα στο όνομα της ειρήνης...
Σήμερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι τρεις στρατιώτες του σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, λίγο πριν τεθεί σε εφαρμογή η εκεχειρία

Η 12ωρη ανθρωπιστική εκεχειρία αποκάλυψε τη φρίκη. Σοροί παντού. Καταστροφή και θλίψη. Συνοικίες ολόκληρες κατεστραμμένες. Σπίτια ερειπωμένα. Κάποτε υπήρχε ζωή, τώρα μόνο θάνατος.

Οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία συγκλονίζουν. Το ίδιο και οι μαρτυρίες από τα καταφύγια των Παλαιστινίων. Όπως μια ιστορία που δημοσιεύει το electronicintifada.net. Την ιστορία του Rami που, με τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του, βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του γαμπρού του, του Sami και ένιωσε ευλογημένος όταν είχαν ρεύμα και μπόρεσαν να θέσουν σε λειτουργία τη γεννήτρια ώστε να γεμίσουν τις δεξαμενές νερό.

Τα αυτονόητα, τα καθημερινά, στον πόλεμο γίνονται πολυτέλειες. Όπως και η ζωή αθώων. Αμάχων. Παιδιών.
Εκεχειρία για άλλες τέσσερις ώρες
Και ενώ ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν χάσει τη ζωή τους στις 19 μέρες των ισραηλινών βομβαρδισμών έχει ξεπεράσει τους 1000, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να παρατείνει κατά τέσσερις ώρες την ανθρωπιστική εκεχειρία που συμφωνήθηκε με τη Χαμάς και άλλες ένοπλες οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η ηγεσία της Χαμάς, έχει επίσης συμφωνήσει να παραταθεί η αρχική 12ωρη εκεχειρία ως τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Η εκεχειρία τυπικά θα έληγε στις 20:00.
Ισραηλινός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι το συμβούλιο ασφαλείας της ισραηλινής κυβέρνησης «συμφώνησε να παραταθεί για τέσσερις ώρες, έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου» η κατάπαυση του πυρός.

Νωρίτερα, οι υπουργοί Εξωτερικών από της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Κατάρ, της Τουρκίας και των ΗΠΑ και εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απηύθυναν έκκληση για παράταση της εκεχειρίας.

"Όλοι μας θέλουμε, το συντομότερο δυνατόν, μία εκεχειρία διαρκείας κατόπιν διαπραγμάτευσης, η οποία θα ικανοποιεί τις ανάγκες των Ισραηλινών σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και των Παλαιστινίων σε ό,τι αφορά την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη της Γάζας και την πρόσβαση στο έδαφος της Γάζας", τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Λοράν Φαμπιούς.
"Αυτό που είναι απαραίτητο τώρα είναι να σταματήσουν οι ανθρώπινες απώλειες", δήλωσε στους δημοσιογράφους από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ. "Και σταματούμε την απώλεια σε ανθρώπινες ζωές παρατείνοντας αυτή την εκεχειρία από 12 σε 24 ώρες ή 48 ώρες και ξανά στη συνέχεια μέχρι να υπάρξει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης που επιτρέπει στις εμπλεκόμενες πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσουν για ουσιώδη ζητήματα", πρόσθεσε.
















Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου