Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Μας κυβερνά εκείνος που έκανε 10 χρόνια να πάρει το πτυχίο του»

Έντονες αιχμές για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άφησε ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, τις αλλαγές που προωθεί το πολυνομοσχέδιο.του Υπουργείου Παιδείας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό focus fm, είπε υπάρχουν πολλά στελέχη τα οποία πρωτοστατούσαν σε καταλήψεις και αγώνες, έχοντας κλίση «στην παραβατικότητα». «Πολλοί από αυτούς έδιναν άλλοθι σε ανάλογες περιπτώσεις παραβατών» είπε ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, αν και τον χαρακτηρίζει εξυπνότατο, επεσήμανε πως «υπήρξε πρωταγωνιστής των καταλήψεων, όντας αιώνιος φοιτητής, αφού έκανε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του. Μάλιστα σύμφωνα με καθηγητές του σπάνια εμφανίστηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του Πολυτεχνείου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου