Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Bloomberg: Αποκάλεσαν τον Βαρουφάκη ανεύθυνο και τζογαδόρο στο Eurogroup

Bloomberg: Αποκάλεσαν τον Βαρουφάκη ανεύθυνο και τζογαδόρο στο EurogroupΓια άγριο σφυροκόπημα του Έλληνα υπουργού στη Ρίγα κάνουν λόγο πηγές του πρακτορείου - «To κλίμα ήταν τόσο εχθρικό ώστε να προκαλέσει το παράπονο του Έλληνα ΥΠΟΙΚ»
Για σφυροκόπημα του Έλληνα υπουργού Οικονομικών κάνει λόγο σε δημοσίευμα του Bloomberg λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup στη Ρίγα μεταφέροντας ένα τελείως αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα.
Το δημοσιεύμα αναφέρει ότι «ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους ευρωπαίους ομολόγους του εν μέσω της αυξανόμενης δυσφορίας για την άρνησή του να παρουσιάσει μέτρα που θα διορθώσουν την οικονομία της χώρας του ώστε να υπάρξει απελεύθερωση των δόσεων, σύμφωνα με τρεις πηγές που έχουν γνώση των συνομιλιών. Πηγές από την Ευρωζώνη λένε ότι οι χειρισμοί Βαρουφάκη για τις συνομιλίες ήταν ανεύθυνοι, τον κατηγόρησαν για χρονοτριβή, για τζογαδόρο και ερασιτέχνη».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του πρακτορείου το κλίμα ήταν τόσο επικριτικό από όλες τις πλευρές ώστε ο Γιάνης Βαρουφάκης να φτάσει στο σημείο να παραπονεθεί για την σε βάρος του εχθρική ατμόσφαιρα.

«Έλληνας αξιωματούχος στη Ρίγα δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει τις συνομιλίες όταν επικοινωνήσαμε δια τηλεφώνου» καταλήγει το πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου