Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Γελάει το πανελλήνιο με τη Χρυσοβελώνη: Διόρισα την κόρη μου γιατί έχει προσόντα ενώ τα γίδια που μας ψήφισαν δεν τα έχουν

«Η κόρη μου έχει ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της - Οι διορισμοί δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ με υπογραφή Καμμένου
Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τέως βουλευτής του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη διόρισε στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου την κόρη της και την γραμματέα της.
Οι διορισμοί δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ με υπογραφή του Πάνου Καμμένου.

-Στο (Φ.470.1/87/192359/Σ,150/06,04,2015) διορίζεται η θυγατέρα της κυρίας Χρυσοβελώνη στο Υ.ΕΘ.Α (Παπαδοπούλου Μιχαέλα – Ιωάννα του Κωνσταντίνου).

-Στο (Φ 470.1/71/192142/Σ.108/16.03.2015) διορίζεται ως ειδική συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο ΥΕΘΑ (Καμμένος), η γραμματέας του πολιτικού γραφείου της, η κυρία Κορομηλά -Βαλσαμή.

Τι απαντά η κυρία Χρυσοβελώνη

«Σε σχέση με ζητήματα αξιοκρατίας που έθεσαν και σήμερα κάποιοι σχολιαστές -καλόπιστοι και μη- θέλω να τους υπενθυμίσω πως τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα της κόρης μου, όπως και του καθενός μας, είναι δεδομένα. Δεν καθορίζονται από την καταγωγή ή την κομματική τοποθέτηση. Τα προσόντα αυτά ή τα έχουμε ή δεν τα έχουμε αποκτήσει μέσα από την πορεία του καθενός μας στη ζωή.

Προφανώς από αυτόν τον απλό κανόνα αξιοκρατίας κανένας δεν μπορεί να εξαιρέσει μια δικηγόρο με πολλές ξένες γλώσσες και μεταπτυχιακά, απλώς επειδή είναι κόρη μου. Κόρη πολιτικού προσώπου.

Αντίθετα δεν βλέπω καμία αξιοκρατία σε περιπτώσεις Υφυπουργών που διόρισαν στα ίδια τους τα υπουργεία διευθυντές με μόνο προσόν το απολυτήριο λυκείου! Εκείνοι λοιπόν που σήμερα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, οφείλουν να εξηγήσουν δημόσια πως εννοούν την λέξη αξιοκρατία.

Πρέπει επίσης να τονίσω ότι η κόρη του πήγε στο γραφείο του κ. Καμμένου σε αντικατάσταση άλλων συνεργατών, οι οποίοι κρίθηκαν από τον κ. Καμμένο και απομακρύνθηκαν επειδή δεν διέθεταν προσόντα και ικανότητες. Η θέση της κόρης μου είναι υπηρεσιακή, όχι πολιτική και κυρίως προσωρινή. Παράλληλα έχει προβεί σε αναστολή της επαγγελματικής δραστηριότητας, που σημαίνει ότι για όσο διάστημα παραμείνει απασχολούμενη στο γραφείο του κ. Καμμένου δεν θα μπορεί να ασκεί επαγγελματικά την δικηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου