Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ "ΡΟΥΦΑΕΙ" ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΕΤΣΙ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 
Η εταιρεία GRIVALIA καλά κάνει και κάνει τη δουλειά της με τον ιδανικότερο τρόπο. Επενδυτική είναι και θέλει να βγάλει χρήματα. Μπράβο της. Το θέμα βρίσκεται στους προδότες της πολιτικής σκηνής οι οποίοι κατήγγειλαν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο.... Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας για να σχηματίσετε άποψη για το κατά πόσο ελληνική είναι και αν τα χρήματα επιστρέφουν στην Ελλάδα! Για να καταλάβετε δηλαδή αν έρχεται η...ανάπτυξη με την οποία μας εμπαίζει ο Τσίπρας και το σάπιο πολιτικό σύστημα!
Το site της εταιρείας είναι αυτό: http://grivalia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου