Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕ! ΗΡΩΙΚΟΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΜΙΝΙ...

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο Ολυμπιακός έχασε την μάχη με την Μπεσίκτας και αποχαιρέτησε το Europa League με το βαρύ σκορ 4-1.
 Βέβαια το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνος. Η Μπεσίκτας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο βρέθηκε μπροστά με 2-0 (Vincent Aboubakar, 10’ + Ryan Babel, 22’) Με ένα απίστευτο γυριστό σουτ, ο Ελιουνούσι μείωσε για τον Ολυμπιακό σε 2-1. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Vincent Aboubakar με απευθείας κόκκινη κάρτα άφησε τους Τούρκους με παίκτη λιγότερο.
Παρά την μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, η ατυχία και ο Λεάλι δεν του επέτρεψαν να γυρίσει το ματς και τελικώς έχασε με 4-1 (Ryan Babel, 75’+ Cenk Tosun, 84’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου