Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η Αφροδίτη του Βούγια… και της ΕΡΤ!


Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είναι κόρη Σύρου. Θεωρείται από τις φανατικότερες υποστηρίκτριες των “μεταναστών” και είναι συστηματική υβριστής των Ελλήνων! Η προπαγάνδα της πέρασε μέσα από τα ΜΜΕ στα οποία λόγω της εξωτερικής εμφάνισής της, είχε μεγάλη πρόσβαση! Τη θυμόμαστε έντονα από τις γυμνές εμφανίσεις της σε θεατρικές παραστάσεις της δεκαετίας του ΄90! Στα τέλη του 2009 διορίσθηκε από τον τότε Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη της κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, Σπύρου Βούγια, στο συγκεκριμένο Υπουργείο ως σύμβουλος για θέματα “μεταναστών”!..
Είναι αλήθεια, πως έχει προσφάτως διορισθεί στην ΕΡΤ για παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα “μετανάστες”;;
Είναι αλήθεια, πως παίρνει 14.800 ευρώ την εβδομάδα;;
Είναι αλήθεια,, πως ο πατέρας της υπήρξε στέλεχος της HAMAS (Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης);;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου