Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα τρία «τέρατα» που ζουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα

Μόνο το 10% των κυττάρων μας είναι εξ ολοκλήρου ανθρώπινα κι ας μην το γνωρίζουμε.
Τα υπόλοιπα έλκουν την καταγωγή τους από ιούς, βακτήρια και παράσιτα.
Μία φιλόδοξη επιστημονική προσπάθεια αποσκοπεί στην καταγραφή των μικροβιακών «κοινοτήτων» που ζουν στο σώμα μας. Κι ενώ η συντριπτική πλειονότητα αυτών συμβιώνουν με μας, υπάρχουν και κάποια που πάση θυσία θέλουν να μας πάρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά.
Αυτά τα παράσιτα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
Τα πρώτα είναι τα νηματώδη. Τέσσερα στα πέντε πλάσματα του πλανήτη ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
Η δεύτερη κατηγορία είναι οι πλατυέλμινθες. Είναι σκουλήκια πλατέος σχήματος, επιβλαβή για το συκώτι. Ακόμη, μπορούν να μολύνουν το μυαλό.
Η τρίτη είναι τα πρωτόζωα. Τα πρωτόζωα είναι αυτά που προκαλούν τη διάρροια και πολλές άλλες ασθένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου