Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Ελάχιστη συμμετοχή στις αιματοβαμμένες εκλογές της Βενεζουέλας Σε νέες διαδηλώσεις καλεί σήμερα η αντιπολίτευση

Χαμηλή συμμετοχή στις αιματοβαμμένες εκλογές της Βενεζουέλας
Στο 41,5% διαμορφώθηκε η συμμετοχή στις εκλογές της Βενεζουέλας για τη συγκρότηση νέας συνταγματικής εθνοσυνέλευσης, που βάφτηκαν με το αίμα δέκα νεκρών....
Το ποσοστό αυτό δημοσιοποίησε η εκλογική επιτροπή.
Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο στοιχεία της εκλογικής επιτροπής, ψήφισαν περίπου οκτώ εκατομμύρια  πολίτες.
Η εκλογή σημαδεύτηκε από βία με εκτεταμένες διαδηλώσεις και τουλάχιστον δέκα νεκρούς.
Η αντιπολίτευση δεν έχει αναγνωρίσει τις εκλογές αυτές και καλεί σήμερα σε νέες διαδηλώσεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από τον Απρίλιο έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 114 άνθρωποι στη Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου