Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

1-0 ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΜΑΤΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ. ΕΦΑΓΑΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ & ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΦΩΤΟ


Ένταση επικράτησε χθές στο υπουργείο Εργασίας όταν μέλη του ΠΑΜΕ, αφού σήκωσαν το ρολό στην είσοδο εισέβαλαν στη στοά του κτιρίου. 
 
Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας που βρισκόταν στο κτίριο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός αλλά και διαδηλωτές...
Τα μέλη του ΠΑΜΕ αντιδρούν στην τροπολογία, που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας και έπειτα από τις αντιδράσεις των συνδικαλιστικών οργάνων 
«πήρε» πίσω η κυβέρνηση, με την οποία θα νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο και με τον τρόπο κήρυξης απεργιών.
Δείτε την έφοδο του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας 


Στη συνέχεια τα μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν έξω από τη Βουλή όπου έγραψαν με κόκκινη μπογιά στο πεζοδρόμιο της Βασιλίσσης Σοφίας «κάτω τα ξερά σας από την απεργία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου