Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Η (μη) αυθεντικότητα των "ομολόγων" Σώρρα και ο Αμερικάνος απατεώνας Stephen Louis Wozny

Ομάδα πολιτών ερεύνησε τα "ομόλογα" του Αρτέμη Σώρρα και ανακάλυψε ότι δεν αξίζουν σεντς προερχόμενα από  μονομερείς εκδόσεις "χρεωγράφων" (συναλλαγματικών) από ένα ιδιώτη.
Η "έκδοση" τους ήταν μια απάτη βασισμένη σε μια -παρανοική και μη αποδεκτή από κανένα κράτος, εταιρεία και συναλλασόμενο πολίτη- πολιτική και οικονομική θεωρία συνομωσίας του Αμερικάνου δικηγόρου Stephen Louis Wozny (ως ιδιώτης θεωρούσε τη χρήση του ονόματος του trademark αξίας τρις).  Ο οποίος Wozny για αυτόν ακριβώς το λόγο διαγράφηκε από τον δικηγορικό του σύλογο και στάλθηκε να δει ψυχίατρο, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να εξάγει αυτή την απάτη στο εξωτερικό και στην Ελλάδα μέσω Σώρρα. Η εκπομπή είναι παλιά αλλά καλό είναι να ξέρουμε το ποιόν του επαναμφανιζόμενου με νέα τρελά κόλπα και τσαρλατανισμούς Αρτέμη Σώρρα 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου