Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Λάσπη και μόνο ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ

Ναι τα πιάσανε -και όχι μόνο από τη Novartis- αλλά κατηγορίες και, πολύ περισσότερο, καταδίκες χωρίς στοιχεία δεν υπάρχουν. Και στοιχεία δε μπορεί να είναι κουκουλοφόροι, οι οποίοι ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ να
καταθέσουν ίσως και ψέματα αν τους έχουν υποσχεθεί ευνοική μεταχείριση. Ο ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει, όπως ξέρει ότι τα πιθανά αδικήματα έχουν παραγραφεί, αλλά το κάνει όχι για να χτυπήσει τη διαφθορά, αλλά να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα και με αυτή τη λάσπη να πλανάται, να πάει σε εκλογές. Στο μεταξύ και ενώ όλοι θα είναι απασχολημένοι με το δήθεν χτύπημα της διαφθοράς από την "αριστερά με το ηθικό πλεονέκτημα" και τα ατελείωτα σκάνδαλα μέσα σε 3 χρόνια, αυτοί θα περάσουν νέα μέτρα, την παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια και ποιός ξέρει τι άλλο έχουν σκοπό

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου