Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Φίλης για απεργία πείνας Κουφοντίνα: Ο εκτελεστής της «17Ν» κινδυνεύει να πεθάνει

Για κίνδυνο να πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκανε λόγο ο Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6.
«Κινδυνεύει ένας απεργός πείνας να πεθάνει. Διάβασα την έκθεση της αρμοδίου γιατρού. Ο Κουφοντίνας αυτό που ζητεί είναι να μην εξαιρεθεί από το νόμο, να μην μπορεί να παίρνει άδειες» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε «άλλο τι γινόταν τότε και καταδικάστηκαν από τα δικαστήρια για τις πράξεις τους και άλλο σήμερα τι δικαιώματα έχουν ως πολίτες φυλακισμένοι . Εγώ είμαι υπέρ του να εφαρμοστεί ο νόμος».

«Δεν μπορεί να δίνει η πολιτεία το δικαίωμα να μιας εκδικητικής τακτικής απέναντι στους κρατουμένους» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός αναρωτώμενος «δεν ξέρω ποιος θα πάρει την ευθύνη αν του συμβεί κάτι κακό».

«Άλλωστε ο ίδιος Κουφοντίνας δεν είναι από τους ανθρώπους που θα υποχωρήσουν εύκολα. Το ξέρουμε, βεβαίως, εκτελεστής ήταν» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου