Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Β'Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ Γ.Λαζαρίδης - Τρίζει η κυβερνητική πλειοψηφία


Ανεξαρτητοποιήθηκε και παραιτήθηκε από μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης καταγγέλλοντας την απόφαση του προέδρου του κόμματος και υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου να στηρίξει την απόφασή του Α.Τσίπρα να εκχωρήσει την Μακεδονία.

Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή που εγκαταλείπει το κόμμα του Πάνου Καμμένου λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό, αφού είχε προηγηθεί η έξοδος του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση στη συζήτηση που έγινε στις 16 Ιουνίου και δεκάδων στελεχών σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης δικαιολόγησε την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ με το επιχείρημα ότι δεν συμφωνεί με την συμφωνία για αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Βόρειας Μακεδονίας» παράλληλη με αναγνώριση μακεδονικής ταυτότητας και μακεδονικής γλώσσας. 
Ο Γ.Λαζαρίδης, στη δισέλιδη επιστολή που παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αναφέρει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης της συμφωνίας που έφερε η κυβέρνηση για το Σκοπιανό. 
Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μειώθηκε στους 7 βουλευτές και η κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων περιορίζεται στις 152 έδρες.
Τις τελευταίες ημέρες όλοι οι ψηφοφόροι του, του ζητούσαν να ανεξαρτητοποιηθεί και να παύσει να στηρίζει την κυβέρνηση στην υπόθεση εκχώρησης της Μακεδονίας.
Ο Γ.Λαζαρίδης είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Παλέρμο. Μιλάει Ιταλικά και Αγγλικά. Διετέλεσε γενικός γραμματέας της Ε.ΔΗ.Ν. και της Ε.ΔΟ.Μ. Θεσσαλονίκης, νεολαίας και μαθητικής οργάνωσης αντίστοιχα.
Το 1980 στο Παλέρμο δημιούργησε την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Φοιτητική κίνηση (ΑΔΦΚ) που αργότερα την ενέταξε στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Ενεργοποιήθηκε στην ΟΝΝΕΔ, ήταν συνεργάτης από το 1986 έως το 1992 του βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιου Κανελλόπουλου ενώ επί σειρά ετών ήταν μέλος της ΕΚΟ Μηχανικών, της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου