Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

ΛΕΥΤΕΡΟΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΑ. Σε «τεντωμένο σχοινί» η πουλημένη κυβέρνηση Τσιπροκαμμένων: Στο «παρά 2» για την ανατροπή της!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΥΤΕΡΟς
Στα άκρα βρίσκεται η κατάσταση εντός της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ και το κλίμα είναι «θυελλώδες» με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι έρχονται και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών του Π.Καμμένου!  Μετά και την δεύτερη αιφνίδια ανεξαρτητοποίηση βουλευτή...
το ερώτημα είναι εάν ο Π.Καμμένος ελέγχει πλέον το κόμμα του και την Κ.Ο. ή σέρνεται πίσω από εξελίξεις που δεν μπορεί ούτε να προβλέψει ούτε και να αποτρέψει.  Η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη, έσκασε ως «βόμβα», αφήνοντας το κόμμα των ΑΝΕΛ με 7 μόλις βουλευτές και την συγκυβέρνηση με 152 δύο μόλις πάνω από το όριο απώλειας της δεδηλωμένης.    Ο Γιώργος Λαζαρίδης, που εκλέγεται στην Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, πήρε αυτή την απόφαση με αφορμή την συμφωνία της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων, αναφέροντας στην επιστολή του: «Έλαβα αυτή την έντιμη απόφαση με καθαρή την συνείδησή μου ενώπιον Θεού και Πατρίδας»!  Οι ΑΝΕΛ σήκωσαν τους τόνους μετά από αυτή την απόφαση, με το θερμόμετρο να «χτυπάει κόκκινο»! Ο Πάνος Καμμένος έκανε μια ανάρτηση «φωτιά» στο Twitter, ενώ επισήμως το κόμμα απείλησε τον Λαζαρίδη με αποκαλύψεις, καλώντας τον ταυτόχρονα να παραδώσει την έδρα, πράγμα μάλλον απίθανο.  «Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα, η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος είχε εχθές μυστικό ραντεβού με τον πρώην βουλευτή του, όπου αι προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά εις μάτην.  Όπως αναφέραμε, τις τελευταίες ώρες επικρατεί μια περίεργη κινητικότητα σχετικά με το κόμμα των ΑΝΕΛ.  Κι αυτό διότι στους διαδρόμους της Βουλής κυκλοφορούν «υποψήφια» ονόματα, για νέες ανεξαρτητοποιήσεις!  Μεταξύ αυτών ο Κώστας Κατσίκης, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει την σφοδρή αντίθεσή του στην συμφωνία για το Σκοπιανό.  Πριν μόλις  λίγες ημέρες, ο αντιπρόεδρος των ANEΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης που σήμερα ανεξαρτητοποιήθηκε και Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους…  «Ακούγεται» ακόμη και το όνομα του Βασίλη Κόκκαλη ο οποίος, πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές φέρεται να διαψεύδει πως κάνει σκέψεις να ακολουθήσει… τον δρόμο που πήρε ο Δημήτρης Καμμένος και ο Γιώργος Λαζαρίδης.  Οι εξελίξεις όμως προμηνύονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου