Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ... Η Ολλανδία μπλοκάρει τα Σκόπια για την ένταξη στην Ε.Ε. και ο Κοτζιάς ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ για να τους μεταπείσει....


Συμβάινει αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες... Στην αρμόδια επιτροπή για την διεύρυνση οι Ολλανδοί έχουν στηλώσει τα πόδια και λένε όχι στα Σκόπια, συνεπικουρούμενοι από τους Γάλλους και ο Κοτζιάς δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΧΗ για να τους μεταπείσει...
Ωστε να μην πάει χαμένη η προσπάθεια του στις Πρέσπες να πάρει εκδίκηση για την ΗΤΤΑ των Συμμοριών και των Σλαβοκίνητων από τις Ελληνικές Δυνάμεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου