Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ανατροπή! Ο δεύτερος δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου άφησε σημείωμα... ενοχής μετά από ληστεία στου Ζωγράφου. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανατροπή! Ο δεύτερος δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου άφησε σημείωμα... ενοχής μετά από ληστεία στου Ζωγράφου (vid)
Πραγματικά απροσδόκητη και περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση της ληστείας κοσμηματοπωλείου, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Ζωγράφου, στην οδό Ξηρογιάννη, που συνδέεται με τη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου...
  Ειδικότερα, η ληστεία σημειώθηκε στις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ξηρογιάννη όταν δύο
τουλάχιστον δράστες με την χρήση αυτόματων όπλων, πιθανόν Uzi, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων κι εξαφανίστηκαν.  Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της ληστρικής επιδρομής, ο δράστης άφησε σημείωμα προς τη ΓΑΔΑ και στην οποία επιβεβαιώνει την συμμετοχή του, τόσο στη δολοφονία του κ. Ζαφειρόπουλου, πέραν της ληστείας στου Ζωγράφου.     Ειδικότερα, στο σημείωμα αναφέρει:  «Προς ΓΑΔΑ:  Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο δολοφόνος υπογράφοντας ως... ‘’Φτερωτός Μαραντόνα’’…»



 Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ είχε εκτιμηθεί πως ο δεύτερος είχε διαφύγει στην Αλβανία. Όπως αποδεικνύει η υπόθεση, εφόσον ευσταθεί το σημείωμα, ο Αλβανός επέστρεψε και το δήλωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, παραδεχόμενος την ενοχή του στο φόνο του γνωστού δικηγόρου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου