Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Το Facebook «έκαψε» τον Πολάκη: Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση.ΦΩΤΟ - ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος ΠολάκηςΓια την ανάρτησή του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη - Τι απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας - Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης πλέον και με την βούλα της Δικαιοσύνης είναι ένας συκοφάντης» Καταδικάστηκε, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για την ανάρτησή του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη.  Με βάση την απόφαση αυτή, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.000 ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ. Πούλη και να κατεβάσει την ανάρτησή του, της 3ης Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε.... Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα πρέπει να αναρτήσει στο Facebook την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ την ημέρα, για κάθε μέρα καθυστέρησης.  Παράλληλα, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600 ευρώ και το παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250 ευρώ, για το γεγονός ότι δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου.  Αντιδρώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε, και πάλι στο Facebook, τα εξής: «Σε λίγο στη Βουλη θα υποστηρίξω την τροπολογία για το επικουρικό προσωπικό και το προσωπικό των Μεθ μέσω Κεελπνο. Εμείς ότι λέμε το κάνουμε ξεπερνώντας τα εμπόδια που κάποιοι συνειδητά, αξιοποιώντας τμήμα της Δικαιοσυνης προσπαθούν να μας βάλουν, για να ακυρώσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας υγείας!!!!».  Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σχετικά στο Twitter: «Οφείλω και προσωπικά να δώσω δημοσίως συγχαρητήρια στον κ. Σταμάτη Πουλή και την σύζυγο του, διότι έμειναν όρθιοι στους εκβιασμούς και έφθασαν στην σημερινή δικαίωση. Ο Πολάκης πλέον και με την βούλα της Δικαιοσύνης είναι συκοφάντης.
Παυλος Πολακης
2 ώρες πριν
Σε λίγο στη Βουλη θα υποστηρίξω την τροπολογία για το επικουρικό προσωπικό και το προσωπικό των Μεθ μέσω Κεελπνο .
Εμείς ότι λέμε το κάνουμε ξεπερνώντας τα εμπόδια που κάποιοι συνειδητά ,αξιοποιώντας τμήμα της Δικαιοσυνης προσπαθούν να μας βάλουν ,για να ακυρώσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας υγείας !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου