Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ''ΑΛΒΑΝΟΣ'' Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ! Βίντεο Εξοργίζει όλους τους Έλληνες ο πρώην ΥΠΕΞ Θόδωρος Πάγκαλος, αφού σε συνέντευξή του στο BHMA FM στις 2-5-2017, εκτός του ότι αρνήθηκε την ιστορική ύπαρξη Ελλήνων στα χρόνια του Φιλίππου Β', έβγαλε "Αλβανό" τον Μέγα Αλέξανδρο και την μητέρα του Ολυμπιάδα, ενθαρρύνοντας μάλιστα τους Αλβανούς να τον διεκδικήσουν για δικό τους!

ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 Ο Πάγκαλος, ανέφερε ψευδώς πως η Ολυμπιάδα καταγόταν δήθεν από την Ιλλυρία, ενώ είναι γνωστό ότι γεννήθηκε το 373 π.Χ. στην πόλη Πασσαρώνα της Ηπείρου, στο χωριό Μεγάλο Γαρδίκι του Νομού Ιωαννίνων, που ήταν η πρωτεύουσα των Μολοσσών και του Βασιλιά Νεοπτολέμου Β΄, ο οποίος ήταν και ο πατέρας της, καταγόμενος με τη σειρά του από τον Νεοπτόλεμο, τον γιο του Αχιλλέα, τον οποίο είχε σαν πρότυπό του αργότερα ο Αλέξανδρος.

 Άλλοι πάλι λένε πως ο τόπος γεννήσεως της πανέμορφης Ηπειρώτισσας Πριγκίπισσας Μυρτάλης (μετέπειτα Ολυμπιάδας λόγω Ολυμπιακής Νίκης του Φιλίππου Β΄) ήταν η Άρτα (Απόστολος Κ. Γκισδαβίδης) και άλλοι το Όρραον Γοργόμυλου Πρεβέζης, όπως αναφέρει αναλυτικά ο Σαράντος Καργάκος στο βιβλίο του "Ολυμπιάδα". 

 Είναι όμως ευνόητο ότι η κόρη του βασιλιά των Μολοσσών, πρέπει να γεννήθηκε στα ανάκτορα του βασιλιά, που ήταν φυσικά στην πρωτεύουσα του βασιλείου και η πρωτεύουσα εκείνη ήταν η Πασσαρώνα

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλες οι παραπάνω απόψεις δείχνουν ξεκάθαρα ως τόπο γέννησης και καταγωγής της Ολυμπιάδας, την ελληνικότατη Ήπειρο!

Ο ΑΛΒΑΝΟΦΙΛΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
 Όμως ο Πάγκαλος, θέλει την μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου να κατάγεται από την Ιλλυρία, ώστε να την αλβανοποιήσει, για να αλβανοποιήσει με τη σειρά του και τον Αλέξανδρο...
 Ο ανιστόρητος αυτός άνθρωπος, ηγούνταν επί σειρά ετών της Εξωτερικής Πολιτικής της Ελλάδας! Γι΄ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Να γίνουμε η χλεύη των Αλβανών, των Τούρκων και των Σκοπιανών...
  Θυμίζουμε πως σαν ΥΠΕΞ, είχε πάει στα Σκόπια και είχε φωτογραφηθεί με τον Γκλιγκόροφ κάτω από μεγάλο ζωγραφικό πίνακα με τον κλεμμένο μας Μέγα Αλέξανδρο, σαν να μην έτρεχε τίποτα...
 Σημειώνουμε επίσης ότι ο Πάγκαλος είναι ανησυχητικά αλβανόφιλος (και τολμούσε να κατηγορήσει τον Σαμαρά τότε ότι έφερνε δήθεν τους Αλβανούς στην Ελλάδα) και εχθρικός προς τους ομόδοξους Σέρβους, λέγοντας στην ίδια συνέντευξη, πως η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει το Κόσοβο και να μην βάζει βέτο για ένταξή του σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε..

   Με τέτοιες απόψεις, είναι πραγματικά κρίμα που δεν έχει αναλάβει ΥΠΕΞ της "Μεγάλης" Αλβανίας... Αλλά τίποτε δεν αποκλείεται...

  Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, τον παραδίδει στη χλεύη του ελληνικού λαού, καλώντας τον απανταχού Ελληνισμό να ενωθεί μαζί μας από κάθε γωνιά της χώρας και της Ομογένειας, για να απαλλάξουμε οριστικά την πατρίδα από όλα αυτά τα νοσηρά και ανθελληνικά στοιχεία της πολιτικής, χτίζοντας μια νέα, δυνατή και ευημερούσα Ελλάδα, που θα σέβονται οι φίλοι μας και θα τρέμουν οι εχθροί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου