Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Φιλότουρκοι ΑΥΤΟΣ είναι ο φίλος σας, ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ; Παραληρηματική επίθεση του Ρ.Τ.Ερντογάν κατά της Ελλάδας: «Είναι τελειωμένη και χρεοκοπημένη χώρα με χάλια δρόμους»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρ.Τ.Ερντογάν με τσιπρα κοτζιά

Καθώς πλησιάζει η 24η Ιουνίου και οι εκλογές στην Τουρκία, ο Ρ.Τ.Ερντογάν επιτίθεται στην Ελλάδα αφού αποτελεί τον καλύτερο στόχο για προεκλογικές κορώνες. Αυτή την φορά χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως...
αντι-παράδειγμα χαρακτηρίζοντάς την «τελειωμένη χώρα» με «κάκιστους δρόμους» και όμως «οι οίκοι αξιολόγησης την αναβαθμίζουν»...  Την επίθεση αυτή την χρησιμοποίησε για να απαξιώσει τους οίκους αξιολόγησης που υποβαθμίζουν την Τουρκία (σε γενικές γραμμές έχει δίκιο για τους οίκους αξιολόγησης των οποίων τα κριτήρια συνήθως είναι ποιος είναι αρεστός στα αμερικανικά κέντρα εξουσίας και ποιος όχι)  Όπως αναφέρει ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο Τούρκος πρόεδρος είπε:«Οι γείτονες μας στην Ελλάδα χρεοκόπησαν. Είναι τελειωμένη χώρα»   «Παρ’ όλα αυτά, (οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης) τους αναβάθμισαν. Αυτοί οι άνθρωποι (οι Έλληνες), βυθίστηκαν, κατέρρευσαν, είστε ικανοί να τους σώσετε με το να τους αναβαθμίζετε; Κοιτάξτε τους δρόμους και δείτε πόσο χάλια είναι τώρα», είπε ο Τούρκος πρόεδρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου