Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας


Γράφει ο
Τάσος Παπαδόπουλος
Το ένα μετά το άλλο ρεκόρ κτυπάει ο Τσίπρας. Μετά την εκατόμβη των νεκρών από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, το νέο χρυσό το παίρνει τώρα με το υπουργικό συμβούλιο των μόλις πενήντα πέντε προσώπων.
Τι να πουν οι ψοφοδεείς Ιταλοί και Ισπανοί που διαθέτουν υπουργικά συμβούλια με μόλις 18 πρόσωπα.
Τη νέα κυβέρνηση ανασύρθηκαν για να στελεχώσουν από τα αζήτητα εκ δεξιών η Κατερίνα  Παπακώστα, που όπως δήλωσε νωρίτερα παρέα με τον Καμμένο, ανταποκρίθηκε στο εθνικό κάλεσμα του Τσίπρα.
Από τα αζήτητα του ΠΑΣΟΚ, η πρώην γραμματέας του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος,  Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εκπροσωπεί το άνοιγμα προς την λεγόμενη σοσιαλιστική πλευρά, διευρύνοντας  την παρουσία πασοκογενών στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή τη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, ο Τσίπρας υπουργοποίησε ακόμη και τους κηπουρούς του, κατά το πρότυπο των μοναρχών του παρελθόντος.
Αναβάθμισε την ομάδα Καμμένου και διαρρέει ότι συζητά δημοψήφισμα για το σκοπιανό, προκειμένου  να παρακάμψει την  πτώση του, μια και στόχος του είναι να εξαντλήσει και την τελευταία ημέρα της θητείας του.  
Σε αυτό τον ανασχηματισμό είδαμε τον αν. υπουργό να τρώει τον υπουργό στο Δικαιοσύνης,  μια και αποδείχθηκε ισχυρότερος.
Η Όλγα Γεροβασίλη μετά την … επιτυχία της στο θέμα της αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων και την πλήρη αποτυχία της στην πολύπαθη Διοικητική Ανασυγκρότηση, μετακινήθηκε στο πολύπαθο υπουργείο μη Προστασίας του Πολίτη, παρέα με την Κατερίνα  Παπακώστα.
Το κύκνειο άσμα Τσίπρα θυμίζει πρακτικές Ν. Τραμπ και μοιάζει με κακέκτυπο  Α. Παπανδρέου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου