Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ύδρα: Μηνύσεις και αγωγές θα κάνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού για τη διακοπή ρεύματος.Ε, ΚΑΙ; Θ`αναλάβει η Κυβέρνηση την ανεύθυνη πολιτική ευθύνη κι ούτε γάτα ούτε ζημιά

Ύδρα: Μηνύσεις και αγωγές θα κάνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού για τη διακοπή ρεύματος
Η Ύδρα είναι ένα νησί που βασίζεται κατά κύριο λόγο στον τουρισμό. Το μπλακ άουτ τις τελευταίες μέρες κατέστρεψε το τέλος της σεζόν για το νησί με αποτέλεσμα οι ξενοδόχοι και άλλοι επιχειρηματίες του νησιού να απαντήσουν με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου....
  Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η πρόεδρος των ξενοδόχων Ύδρας Μαρία Κλαδάκη.  Οι ρυθμοί στο νησί έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στην κανονικότητα τους καθώς έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση. Όσον αφορά την υδροδότηση μόνο κάποιες ορεινές περιοχές είναι ακόμα χωρίς νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου