Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

«Εγδυσαν» Σαουδάραβα πρίγκιπα στη Μύκονο. ΧΟΝΤΡΗ μπάζα 1,2 εκ ευρώ έκαναν οι κλέφτες

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαουδάραβας πρίγκιπας στη Μύκονο
Ενας «ποντικός» κατάφερε να περάσει από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να «ξαφρίσει» έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα, που έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο. Το μέλος της βασιλικής οικογένειας, βρισκόταν στο νησί των Ανέμων από τις 15 Αυγούστου και η κλοπή την οποία κατήγγειλε, έχει κάτι από σενάριο χολιγουντιανής ταινίας....
Ο πρίγκιπας διέμενε σε πολυτελή βίλα – φρούριο στην περιοχή Καλαφάτης, υπό τη συνοδεία 15 ανδρών της κρατικής ασφάλειας, αλλά και εταιρείας σεκιούριτι!
Ενώ ετοιμαζόταν να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι , ανακάλυψε όπως τουλάχιστον κατήγγειλε,  πως άγνωστος μπήκε, από ανοικτή μπαλκονόπορτα  στην βίλα και του έκλεψε 3 βαλίτσες με πολύτιμο περιεχόμενο.
Στις 3 βαλίτσες που έκλεψαν από τον πρίγκιπα υπήρχαν σύμφωνα με την κατάθεσή του:
-60 ρολόγια χειρός
-Χρυσά νομίσματα
-Χρυσά κοσμήματα
-Δαχτυλίδια με διαμάντια
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 1,2 εκ. δολάρια. Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν για το πώς ο κλέφτης «φαντομάς», πέρασε όλα τα μέτρα ασφαλείας που θα ζήλευε και ο πλανητάρχης , πήρε τρεις βαλίτσες και εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου